Mørbrad med mandelpesto
Prøv denne eksotiske opskrift på mørbrad med mandelpesto.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid, i alt: ca. 6 min.
- 1 svinemørbrad på ca. 500 g
- salt og peber
- 2-3 spsk smør
- 2 dl bouillon
- 1 dl piskefløde
- Mandelpesto:
- 50 g mandler
- 1 bdt persille
- 4 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- salt og peber
- Tilbehør:
- 400 g grøn båndspaghetti
- 1 lille rød peberfrugt (finthakket)
- 1-2 spsk olivenolie
- Mandelpesto: Nip persillen fri for grove stilke. Blend persille og mandler og kom olie og citronsaft i.
- Puds mørbraden fri for sener og hinder og skær den i 2 cm tykke bøffer. Krydr dem med salt og peber. Brun bøfferne 1 minut på hver side. Dæmp varmen og steg dem endnu 2-3 minutter på hver side.
- Anret mandelpesto på bøfferne, lige før de serveres.
- Serveres med pastaen, som vendes i olivenolie med hakket peber.