Mørbrad med mandelpesto

Mørbrad med mandelpesto

Prøv denne eksotiske opskrift på mørbrad med mandelpesto.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Stegetid, i alt: ca. 6 min.
  • 1 svinemørbrad på ca. 500 g
  • salt og peber
  • 2-3 spsk smør
  • 2 dl bouillon
  • 1 dl piskefløde
  • Mandelpesto:
  • 50 g mandler
  • 1 bdt persille
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • 400 g grøn båndspaghetti
  • 1 lille rød peberfrugt (finthakket)
  • 1-2 spsk olivenolie

  1. Mandelpesto: Nip persillen fri for grove stilke. Blend persille og mandler og kom olie og citronsaft i.
  2. Puds mørbraden fri for sener og hinder og skær den i 2 cm tykke bøffer. Krydr dem med salt og peber. Brun bøfferne 1 minut på hver side. Dæmp varmen og steg dem endnu 2-3 minutter på hver side.
  3. Anret mandelpesto på bøfferne, lige før de serveres.
  4. Serveres med pastaen, som vendes i olivenolie med hakket peber.