Mørbrad med nudler og grønt
Drys mørbrad m/nudler & grønt med ristede cashewnødder eller peanuts, det giver retten lidt kant.
Ingredienser
- Mørbrad med nudler og grønt
- 250 g brede risnudler
- 1 svinemørbrad, ca. 500 g
- 2 spsk. olie
- 1 dl teriyakisauce
- Desuden:
- 200 g grønne bønner, evt. fra dybfrost
- 250 g broccolibuketter
- Marinade:
- 1 forårsløg
- 2 spsk. limesaft
- 2 spsk. olie, gerne mild
- sesamolie eller nøddeolie
- 1 spsk. fishsauce
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. friskhakket rød chili eller sambal oelek
- Pynt:
- koriander og limebåde
- Afpuds mørbraden. Dup kødettørt med køkkenrulle. Skær kødet istrimler.
- Kog nudlerne. Kom dem i en sigte,og overbrus med koldt vand, og laddem afdryppe.
- Varm halvdelen af olien op i en wokeller på en stegepande. Brun kødet, tildet er gyldent på alle sider. Tag kødetop, og gentag med den anden halvdel.Kom alt kødet på panden, med teriyakisauceover. Vend rundt i kødet, tilteriyakisaucen er kogt lidt ind.
- Nip bønnerne. Del broccolien ibuketter. Kog bønnerne i letsaltetvand i 2 min. Kom broccolien i, og kogyderligere 3 min. Afdryp i en sigte, ogvend den i nudlerne.
- Snit forårsløget. Pisk dressingensammen, og vend den i nudelblandingen.Fordel kødet over. Pynt medkoriander.
De bedste opskrifter & tip til lækker mørbrad
-
Mørbradbøffer - sådan afpudser du en mørbrad
-
Mørbradgryde med bacon, æbler og flødesovs
-
Svinemørbrad med pestokartofler
-
Mørbradgryde med sennepssovs
-
Vietnamesisk mørbradgryde
-
Mørbradgryde med champignon og perleløg
-
Klassisk mad fra 60'erne: Mørbradgryde
-
Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld
-
Helstegt mørbrad med svampe og løg
-
Mørbrad a la thai
-
Fyldt mørbrad på kartoffelbund
-
Klassisk mørbradgryde med cocktailpølser
-
Mørbradbøffer stegt med skinke og pasta med spinat
-
Indbagt mørbrad med tomatpesto
-
Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør
-
Spaghetti med mørbrad