Mørbradbøffer i sennepssovs
Klassiske mørbradbøffer er altid et sikkert hit. Prøv denne variant med en lækker sennepssovs.
2 personer
Ingredienser
- 300 g svinemørbrad
- 1/2 spsk olie
- 1 porre
- 1 spsk dijonsennep
- 11/2 dl bouillon
- 3 spsk Cheasy fraiche 9%
- salt og peber
- Tilbehør:
- kogte kartofler og tomatsalat, ovnstegte kartofler og broccoli eller kogte ris og groft brød.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær mørbraden fri for fedt og sener og skær den i skiver. Bank dem let og brun dem på en pande med olie. Læg dem over i et smurt ovnfast fad.
- Rens porren og skær den i tynde ringe. Svits dem på panden og
- tilsæt bouillon, sennep og Cheasy fraiche. Giv det et opkog og smag til med salt og peber.
- Hæld det over bøfferne og dæk fadet med stanniol.
- Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. og server med det valgte tilbehør.