Mørbradbøffer i sennepssovs

Mørbradbøffer i sennepssovs

Klassiske mørbradbøffer er altid et sikkert hit. Prøv denne variant med en lækker sennepssovs.

2 personer

Ingredienser

  • 300 g svinemørbrad
  • 1/2 spsk olie
  • 1 porre
  • 1 spsk dijonsennep
  • 11/2 dl bouillon
  • 3 spsk Cheasy fraiche 9%
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • kogte kartofler og tomatsalat, ovnstegte kartofler og broccoli eller kogte ris og groft brød.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær mørbraden fri for fedt og sener og skær den i skiver. Bank dem let og brun dem på en pande med olie. Læg dem over i et smurt ovnfast fad.
  3. Rens porren og skær den i tynde ringe. Svits dem på panden og
  4. tilsæt bouillon, sennep og Cheasy fraiche. Giv det et opkog og smag til med salt og peber.
  5. Hæld det over bøfferne og dæk fadet med stanniol.
  6. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. og server med det valgte tilbehør.