Mørbradbøffer med hokaido og appelsin

Mørbradbøffer med hokaido og appelsin

Flotte, solskinsgule farver, der ser appetitligt ud med en frisk, grøn salat til.

Ingredienser

  • 170 g svinemørbrad
  • 1 tsk DDV plante 70 til stegning
  • 50 g løg
  • 150 g hokaido
  • 1 appelsin
  • 1 tsk spidskommen
  • salt & peber

  1. Afpuds mørbraden for fedt og sener. Skær skiver af mørbraden og bank dem lidt flade.
  2. Steg mørbradbøfferne brune på panden i fedtstoffet og læg dem i et ovnfast fad.
  3. Skær løg og hokaido i små tern og svits dem på panden i det fedtstof, der er tilbage. Steg grønsagerne i et par minutter, til de er blevet lidt bløde.
  4. Riv lidt af skallen af appelsinen og skær resten af skrællen af. Pres saften af halvdelen af appelsinen og kom saften på grønsagerne sammen med den revne skal.
  5. Læg grønsagsblandingen på de stegte mørbradbøffer og krydr med salt og peber samt lidt spidskommen. Skær den anden halvdel af appelsinen i skiver og læg dem over retten. Stil retten i en 200° varm ovn i cirka 20 minutter.