Mørbradbøffer med pærer og radiser
Dejlig nem opskrift med mørbrad.
4 personer
Ingredienser
- Mørbradbøffer med pærer og radiser
- 1 svinemørbrad
- salt, peber
- 20 g smør
- Desuden:
- 2 pærer
- 15 g smør
- salt, peber
- 75 g spæde salater
- 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- 1 spsk. æble- el. blommeeddike
- 10 radiser
- Pynt:
- frisk basilikum
- Tilbehør:
- små nye kartofler
- Rens mørbraden for sener og hinder. Skær mørbraden i strimler. Varm smørret op på en pande, til det er bruset af.
- Brun mørbradstrimlerne. Steg dem herefter færdige ca. 4-5 min.
- Skær pærerne i både med skrællen på. Svits pærebådene i smør, til de er gyldne. Krydr med salt og peber.
- Skyl og afdryp salaten. Fordel den på et fad. Dryp med olie pisket med eddike, salt og peber. Fordel mørbradstrimler og pærebåde over. Skær radiserne i skiver, og drys dem over.
De bedste opskrifter & tip til lækker mørbrad
-
Mørbradbøffer - sådan afpudser du en mørbrad
-
Mørbradgryde med bacon, æbler og flødesovs
-
Svinemørbrad med pestokartofler
-
Mørbradgryde med sennepssovs
-
Vietnamesisk mørbradgryde
-
Mørbradgryde med champignon og perleløg
-
Klassisk mad fra 60'erne: Mørbradgryde
-
Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld
-
Helstegt mørbrad med svampe og løg
-
Mørbrad a la thai
-
Fyldt mørbrad på kartoffelbund
-
Klassisk mørbradgryde med cocktailpølser
-
Mørbradbøffer stegt med skinke og pasta med spinat
-
Indbagt mørbrad med tomatpesto
-
Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør
-
Spaghetti med mørbrad