Mørbradbøffer med pærer og radiser

Mørbradbøffer med pærer og radiser

Dejlig nem opskrift med mørbrad.

4 personer

Ingredienser

  • Mørbradbøffer med pærer og radiser
  • 1 svinemørbrad
  • salt, peber
  • 20 g smør
  • Desuden:
  • 2 pærer
  • 15 g smør
  • salt, peber
  • 75 g spæde salater
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk. æble- el. blommeeddike
  • 10 radiser
  • Pynt:
  • frisk basilikum
  • Tilbehør:
  • små nye kartofler

  1. Rens mørbraden for sener og hinder. Skær mørbraden i strimler. Varm smørret op på en pande, til det er bruset af.
  2. Brun mørbradstrimlerne. Steg dem herefter færdige ca. 4-5 min.
  3. Skær pærerne i både med skrællen på. Svits pærebådene i smør, til de er gyldne. Krydr med salt og peber.
  4. Skyl og afdryp salaten. Fordel den på et fad. Dryp med olie pisket med eddike, salt og peber. Fordel mørbradstrimler og pærebåde over. Skær radiserne i skiver, og drys dem over.