Morgenmad: Alt-i-én-bradepande
4
Ingredienser
- 4 personer
- 500 g kogte kartofler
- 2 spsk neutral olie
- salt og peber
- 300 g pølser, gerne nogle grovhakkede
- 500 g cherrytomater
- 125 g bacon
- 6-8 æg
- evt. frisk timian
Sådan laver du alt i én-bradepande
- 1. Varm ovnen op til 200 g. I en stor bradepande vendes de kogte kartofler med olie, lidt salt og peber. Kom pølserne i, og prik dem med en gaffel. Kom bradepanden i ovnen, og lad kartofler og pølser stege i 15 minutter.
- 2. Skyl tomaterne, og tør dem. Tag bradepanden ud af ovnen, og kom tomaterne ved. Drapér baconen over de andre ting, og sæt bradepanden tilbage i ovnen i 15 minutter.
- 3. Tag bradepanden ud af ovnen igen, og slå æggene ud mellem de øvrige ingredienser. Sæt
- bradepanden i ovnen, og steg videre til æggene er færdige – ca. 7-10 minutter. Pynt evt. med lidt frisk timian eller en anden krydderurt. Spis ristet brød til.
- Tip:
- Husk at servere ketchup, sennep og evt. HP Sauce eller Tabasco til.