Opskrift på alt-i-én-bradepande

Morgenmad: Alt-i-én-bradepande

4

Ingredienser

  • 4 personer
  • 500 g kogte kartofler
  • 2 spsk neutral olie
  • salt og peber
  • 300 g pølser, gerne nogle grovhakkede
  • 500 g cherrytomater
  • 125 g bacon
  • 6-8 æg
  • evt. frisk timian

Sådan laver du alt i én-bradepande

  1. 1. Varm ovnen op til 200 g. I en stor bradepande vendes de kogte kartofler med olie, lidt salt og peber. Kom pølserne i, og prik dem med en gaffel. Kom bradepanden i ovnen, og lad kartofler og pølser stege i 15 minutter.
  2. 2. Skyl tomaterne, og tør dem. Tag bradepanden ud af ovnen, og kom tomaterne ved. Drapér baconen over de andre ting, og sæt bradepanden tilbage i ovnen i 15 minutter.
  3. 3. Tag bradepanden ud af ovnen igen, og slå æggene ud mellem de øvrige ingredienser. Sæt
  4. bradepanden i ovnen, og steg videre til æggene er færdige – ca. 7-10 minutter. Pynt evt. med lidt frisk timian eller en anden krydderurt. Spis ristet brød til.
  5. Tip:
  6. Husk at servere ketchup, sennep og evt. HP Sauce eller Tabasco til.