Morgenmadsmuffins
Til en frisk smoothie.
12. stk.
Ingredienser
- 2 æg
- 2,5 dl kærnemælk
- 0,5 dl olivenolie
- 1,25 dl appelsinsaft
- 3 spsk ahornsirup
- 265 g mysli med tørret frugt og højt fiberindhold
- 165 g hvedemel
- 1 spsk kanel
- 1 tsk natronreven skal af 1 økologisk appelsin
- Drys:
- Rør- eller kokossukker
- Sådan gør du: Tænd ovnen på 200° varmluft. Pisk æg, kærnemælk, olie, sirup og appelsinsaft sammen. Bland mysli, mel, kanel og natron i en skål med den revne appelsinskal. Bland de tørre og de våde ingredienser sammen med en ske, og lad dejen trække i ca. 5 minutter, før den fordeles i papirforme. Drys med sukker, og bag dem i 20-25 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
- ● ● ● Energi pr. stk.: 200 kcal, fedt 28%, protein 12%, kulhydrat 60%