muffins til morgenmad

Morgenmadsmuffins

Til en frisk smoothie.

12. stk.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2,5 dl kærnemælk
  • 0,5 dl olivenolie
  • 1,25 dl appelsinsaft
  • 3 spsk ahornsirup
  • 265 g mysli med tørret frugt og højt fiberindhold
  • 165 g hvedemel
  • 1 spsk kanel
  • 1 tsk natronreven skal af 1 økologisk appelsin
  • Drys:
  • Rør- eller kokossukker  

  1. Sådan gør du: Tænd ovnen på 200° varmluft. Pisk æg, kærnemælk, olie, sirup og appelsinsaft sammen. Bland mysli, mel, kanel og natron i en skål med den revne appelsinskal. Bland de tørre og de våde ingredienser sammen med en ske, og lad dejen trække i ca. 5 minutter, før den fordeles i papirforme. Drys med sukker, og bag dem i 20-25 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
  2. ● ● ● Energi pr. stk.: 200 kcal, fedt 28%, protein 12%, kulhydrat 60%