Morgenmysli

Morgenmysli

Opskriften er fra Julie Berthelsens nye bog, Sund Balance.

ca. 10 portioner

Ingredienser

  • En stor håndfuld af hver:
  • Mandler 
  • Usaltede pistacienødder 
  • Solsikkefrø 
  • Hørfrø 
  • Sesamfrø 
  • Græskarkerner 
  • 2–3 spsk sukrin gold

  1. Denne mysli kan du spise sammen med en skål skyr eller yoghurt og gerne med frisk frugt og bær … Og så kan den også bruges til desserter!
  2. Sådan gør du: Kom mandler, nødder, frø og kerner på en tør pande og skru helt op for varmen. Rør rundt i blandingen i 2–3 minutter. De skal helst begynde at poppe og springe lidt.
  3. Tag panden af varmen og tilsæt sukrin. Rør rundt i et minuts tid, så hele blandingen bliver sødet. Hæld hele molevitten ud på et stort stykke bagepapir og spred det lidt. Lad det køle helt af og hak det derefter i en masse små stykker.
  4. Jeg kan godt lide, den er lidt grov. Opbevar myslien i en lufttæt beholder. Det kan holde sig ca. i et par uger.
  5. Opskriften er fra Julie Berthelsens bog, SUND BALANCE, der udkommer den 16. april på Lindhardt og Ringhof og indeholder ud over sangerindens personlige historie også en lynkur til effektivt vægttab med 40 lækre og sunde opskrifter.