Mozzarellahjerter

Mozzarellahjerter

De sprøde butterdejshjerterer fyldt med italiensk mozzarellaost,bløde soltørrede tomater og friskbasilikum.

Ca 12 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 20 min.
  • 2 plader butterdej à 85 g
  • 1 æg
  • 125 g italiensk mozzarella
  • 6 soltørrede tomater i olie
  • frisk basilikum

Hjemmelavede mozarellahjerter - sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 210 grader. Udstikdejen i hjerter (eller cirkler). Læg dempå en bageplade med bagepapir ogprik dem med en gaffel. Pensl medsammenpisket æg og bag dem ca.18 min. Lad dem afkøle på en rist.
  2. Skær mozzarellaosten i tynde skiver.Skær butterdejshjerterne igennemmed en kniv og læg dem sammenmed fyld af mozzarella, små stykkersoltørrede tomater og basilikumblade. Eller pynt dem enkeltvis – såbliver der dobbelt så mange.
  3. Servér som snack eller lille forret.