Opskrift på myntemarineret ananas med vaniljeis

Myntemarineret ananas med vaniljeis

En simpel og smadderdelikat lille dessert bestående af små ananastern marineret i myntesukker serveret sammen med en kugle cremet vaniljeis. Perfekt både til hverdag og i weekenden.

4 personer

Ingredienser

  • Af Maja Ambeck Vase
  • 300 g sød ananas
  • 15 mynteblade + ekstra til pynt
  • 2 spsk sukker
  • 4 kugler vaniljeis
  • (eller hvid chokolade-is)

Sådan gør du

  1. Skær ananas i bittesmå tern, og kom dem i en skål. Stød mynteblade og sukker i en morter, og bland myntesukker og ananastern godt sammen. Fordel de myntemarinerede ananastern i ­fire skåle, og top med en kugle vaniljeis. Pynt med små my­nteblade, og server straks.
  2. Tip: Erstat vaniljeisen med skyr, og du har pludselig en morgenmad i verdensklasse.