Nemme myslibarer med chokokade
Sprøde myslibarer med kerner, frø, mandler, rosiner og mørk chokolade er en dejlig snack til den søde sult eller som et lille mellemmåltid på farten. Du kan bruge andre kerner og nødder, så længe mængden er den samme som i opskriften.
4
Total:42 minutter
Arbejdstid:30 minutter
Ingredienser
- 125 g smør
- 65 g brun farin
- 2 spsk honning, flydende
- 145 g havregryn
- 85 g hvedemel
- 50 g græskarkerner
- 50 g sesamfrø
- 50 g solsikkekerner
- 50 g mandler, grofthakkede
- 50 g rosiner
- ½ tsk salt
- 150 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 185 grader varmluft. Smelt smør, brun farin og honning sammen i en gryde ved middel varme, indtil sukkeret er opløst. Hæld de øvrige ingredienser, på nær chokoladen, i gryden, og rør sammen til en ensartet masse.
- Beklæd en form på 24 x 24 cm med bagepapir, og fordel massen jævnt i formen. Bag i ca. 12 minutter. Den skal være gylden. Stil den på køl i 1-2 timer. Skær ud til 10 myslibarer.
- Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Dyp den ene ende af myslibarerne i chokoladen, eller smør chokoladen på bunden af dem. Stil dem på køl til chokoladen er størknet. Opbevares i en tætsluttende beholder i køleskabet.
- Tip: Tilsæt hakkede pekannødder i stedet for mandler.
De bedste opskrifter på snitter
-
Hindbærsnitter med kokos
-
Blåbærsnitter med mandler og hvid chokolade
-
Nat og dag snitter med havtorn
-
Citronsnitter med mandler
-
Jordbærsnitter med peanuts
-
Sådan bager du sommerens lækreste hybensnitter
-
Supernemme kokossnitter med syltetøj
-
Makronsnitter med blåbær
-
Mini-hindbærsnitter
-
Blåbærsnitter
-
Hindbærsnitter med ølandshvedemel
-
Lækre og nemme makronsnitter