Myslimuffins og skyr med bær og honning
En superlækker morgenmad, der også fungerer smukt som brunch og sætter gang i fedtforbrændingen allerede fra morgenstunden af.
4
Ingredienser
- Myslimuffins
- 10 stk.
- 15 g gær
- 3 dl lunkent vand
- 1 spsk salt
- 1 spsk honning
- 1 spsk koldpresset raps- eller hørfrøolie
- 50 g fuldkornshvedemel
- 100 g fibermysli (Urtekram)
- 250 g hvedemel
- Drys: Fibermysli
- Skyr med frisk frugt
- ½ liter skyr
- 2 spsk akaciehonning
- 2 spsk gojibær
- 1,5 dl All-Bran
- 250 g granatæblekerner, hindbær og blåbær
Sådan gør du:
- Myslimuffins
- Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt salt, honning, olie samt fuldkornsmel og mysli. Rør dejen sammen, rør hvedemelet i og rør og slå dejen jævn.
- Dæk dejen til og lad den hæve lunt en time.
- Fordel den herefter i muffinforme af papir, drys lidt fibermysli på toppen og sæt brødene i en kold ovn.
- Tænd ovnen på 200° og bag brødene i 30 minutter.
- Tag dem ud og lad dem afkøle på en bagerist. Server dine lune muffins med osten, frisk frugt og en kop varm te med masser af frisk mynte.
- Energi pr. person: 250 kcal., fedt 18%, protein 22%, kulhydrat 60%
- Skyr med frisk frugt
- Smag skyren til med honning, fordel den i glas eller skåle og top med bær og kerner samt All-Bran.
- Energi pr. person: 180 kcal., fedt 7%, protein 37%, kulhydrat 56%