Nem fiskesalat
Tager et øjeblik at lave, men holder sulten væk i lang tid.
4
Ingredienser
- 200 g røget laks
- 300 g røget ørred/hellefisk
- 200 g rejer, i lage
- 4 æg, hårdkogte
- 50 g babyspinat
- 250 g hvidkål
- 1 rødløg
- 2 æbler
- 4 spsk rapsolie – gerne med citron
- 30 g mandler
- frisk dild til pynt
- tilbehør:
- 4 spsk pesto, f.eks. Løgismoses fra Netto
- 2 skiver rugbrød
Sådan laver du fiskesalat:
- Skær røget laks og ørred i skiver, og hæld lagen fra rejerne.
- Del æggene.
- Snit hvidkålen, hak løget fint og skær æblet i grove tern.
- Rist mandlerne på en tør pande 2-3 minutter, og lad dem køle af.
- Bland det hele i en skål, og hæld olien over.
- Anret fiskesalaten på tallerkener, drys med salt og peber og pynt med nødder.
- Rist rugbrødet, og skær det i stave. Servér sammen med pesto til salaten.
- 600 kcal
- FÅ mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/
PRØV OGSÅ makrel med rug og kål