Nem julesnaps med chili og rosmarin

Nem julesnaps med chili og rosmarin

Det er hverken svært eller besværligt at lave sin helt egen julesnaps. Her får du opskriften på en nem og lækker julesnaps med chili og rosmarin.

1 flaske julesnaps

Ingredienser

  • 1-3 røde chilier, ikke for stærke
  • 1-2 stilke frisk rosmarin
  • 1 flaske klar Brøndums Snaps el. Vodka

Sådan laver du julesnaps med chili

  1. Flæk chilierne, og fjern hvide hinder og kerner, hvis du ikke vil have en alt for stærk chilismag. Skyl og aftør rosmarinstilkene.
  2. Kom chili og rosmarin i en ren flaske. Hæld snapsen over. Lad snapsen trække 2-7 dage, alt efter hvor kraftig du ønsker smagen.
  3. Filtrér snapsen gennem en finmasket sigte, og kom den i en ren flaske.
  4. Hvis du synes, snapsen er blevet for chilistærk, kan du fortynde den med ren snaps eller vodka inden servering.