Nem julesnaps med chili og rosmarin
Det er hverken svært eller besværligt at lave sin helt egen julesnaps. Her får du opskriften på en nem og lækker julesnaps med chili og rosmarin.
1 flaske julesnaps
Ingredienser
- 1-3 røde chilier, ikke for stærke
- 1-2 stilke frisk rosmarin
- 1 flaske klar Brøndums Snaps el. Vodka
Sådan laver du julesnaps med chili
- Flæk chilierne, og fjern hvide hinder og kerner, hvis du ikke vil have en alt for stærk chilismag. Skyl og aftør rosmarinstilkene.
- Kom chili og rosmarin i en ren flaske. Hæld snapsen over. Lad snapsen trække 2-7 dage, alt efter hvor kraftig du ønsker smagen.
- Filtrér snapsen gennem en finmasket sigte, og kom den i en ren flaske.
- Hvis du synes, snapsen er blevet for chilistærk, kan du fortynde den med ren snaps eller vodka inden servering.
De bedste opskrifter på hjemmelavet gløgg
-
Tranebærgløgg: Rød gløgg uden rødvin
-
Julegløgg med portvinsrosiner
-
Fransk gløgg: Vin chaud med marsala
-
Pink gløgg med granatæblesaft og rosévin
-
Hjemmelavet gløgg
-
Krydret hvid gløgg
-
Klassisk gløgg
-
Skøn gylden gløgg med hyldeblomst & hvidvin
-
Gløgg: Hvid gløgg med hyldeblomst
-
Gløgg
-
Hvid gløgg med mandler
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt