Nem kylling med rodfrugter

Nem kylling med rodfrugter

Skøn kylling med rodfrugter - steg kyllingen i ovnen på en bund af rodfrugter. Drys med timian og stænk med olie og citron. Så har du nem og lækker aftensmad, som hele familien vil elske.

Nem kylling til 4 personer

Ingredienser

  • 4 kyllingelår med både under- og overlår
  • 2 spsk. citronsaft
  • salt og peber
  • ½ dl små timiankviste
  • 3 persillerødder
  • 3 gulerødder
  • 2 rødbeder
  • 2 fed hvidløg
  • 3-4 spsk. olivenolie
  • salt og peber

Sådan laver du nem kylling med rodfrugter

  1. 1. Læg kyllingelårene i et smurt ovnfast fad. Dryp med citronsaft, og krydr med salt og peber.
  2. Skær rodfrugterne i stave. Fordel rodfrugterne, timiankviste og skiver af pillede fed hvidløg over.
  3. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
  4. Gennemsteg kyllingen i ovnen ved 200 gr. ca. 1 time.
  5. Servér kyllingen med landbrød og creme fraiche smagt til med klippet purløg, dijonsennep, salt og peber.