Nem salat med pulled and og granatæble
Pulled and smager himmelsk og er nem at lave. Prøv pulled and i en lækker salat med granatæble, der både er skøn til aftensmad og på julefrokostbordet.
4 personer
Ingredienser
- 1 andebryst
- ½ liter bouillon
- salt og peber
- 2 spsk. olivenolie
- 3 spsk. sojasauce
- 1 spsk. ahornsirup
- 200 g grønne bønner
- 250 g rød- eller alm. spidskål
- 1 hjertesalat
- 1 tsk. dijonsennep
- 4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- 2 spsk. æble- eller hvidvinseddike
- 1-2 tsk. skalotteløg i meget små tern
- salt og peber
- 50 g fetaost
- 1 spsk. olivenolie
- granatæblekerner af ½ granatæble
- godt brød
Sådan gør du:
- Kog andebrystet 1 time i bouillon. Tag kødet op, og afkøl det, til det er lunkent.
- Fjern fedtet, og riv kødet i mindre stykker med et par gafler til pulled and.
- Nip bønnerne. Kog dem 5 min. i letsaltet vand. Afdryp og afkøl dem i en si.
- Snit spidskålen og hjertesalaten fint. Kom lune bønner, spidskål og salat på et fad.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salaten.
- Steg andekødet i olie, sojasauce og ahornsirup nogle min. på en pande.
- Fordel andekødet og smuldret fetaost over salaten. Drys granatæblekerner over salaten.