Nem tærte med kylling og broccoli

Nem tærte med kylling og broccoli

Med færdigkøbt sovs og dej er den smukke pie hurtigt sat i ovnen. Se her, hvordan du laver en skøn madtærte med kylling og broccoli:

Madtærte til 2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stege/bagetid: 30 min.
  • 1 løg
  • 300 g kyllingebryst
  • salt og peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 brik mornaysovs (f.eks. Karolines Køkken)
  • 500 g broccoli
  • 1 rulle butterdej
  • 1 æg

Sådan laver du en nem madtærte

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil løget, og hak det fint.
  3. Skær kyllingekødet i strimler, krydr dem med salt og peber, og brun dem på en pande med olie. Tilsæt løgene, og steg i 1 min.
  4. Hæld sovsen på panden, giv det et opkog, og tag panden af varmen.
  5. Del broccolien i buketter, og blanchér dem i kogende letsaltet vand.
  6. Fordél kyllingestuvningen og broccolien i et smurt, ovnfast fad.
  7. Læg butterdejen over fadet som låg. Pres kanten godt fast, lav et hul til skorsten, og pynt evt. med dejrester.
  8. Pensl dejen med sammenpisket æg, og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min., til dejen er gylden og gennembagt.