Nem vegetarlasagne med squash
Et lækkert squashfyld med hytteost og oregano er lagt sammen medlasagneplader og en færdigkøbt tomatsovs. Nemt og sundt. Her får du opskriften på en skøn vegetarlasagne med squash:
2 personer
Total:55 minutter
Ingredienser
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 500 g squash
- 1 spsk. olivenolie
- 200 g hytteost
- friskhakket eller tørret oregano
- salt og peber
- 75 g revet ost
- 250 friske lasagneplader
- 1 glas tomatsovs (340 g)
- Tilbehør: grøn salat
Sådan laver du nem vegetarlasagne
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Vask squashen, og riv den groft.
- Steg løgene bløde i en gryde med olie i ca. 5 min. Tilsæt squash og hvidløg, og steg under omrøring i 3-5 min.
- Tag gryden af varmen og tilsæt hytteost, oregano, salt og peber.
- Læg et lag squashblanding i bunden af et smurt, ovnfast fad. Drys med ost, dæk med lasagneplader og derefter tomatsovs. Gentag lagene, og slut af med revet ost.
- Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min. — til retten er gennemvarm og overfladen gylden.
- Servér lasagnen direkte fra fadet med en grøn salat til.