Hindbærsnitter

Nemme hindbærsnitter

Lækre hindbærsnitter, du kan lave hurtigt og nemt.

6 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1 rulle butterdej, ca. 225 g
  • 100 g hindbærmarmelade
  • 1 æg
  • Glasur:
  • 50 g flormelis
  • 1-2 spsk kogende vand
  • evt. krymmel

  1. Rul dejen ud til en plade ca. 30 x 40 cm. Læg hindbærmarmeladenmidt på den ene langside. Prik den anden sideaf dejen med en gaffel og læg den over marmeladen.
  2. Trykkanterne godt sammen med en gaffel og læg stangen påen bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisketæg og sæt pladen i ovnen ca. 20 min.
  3. Lad kagen afkøle påen rist. Rør en glasur af flormelis og kogende vand og smørdet på kagen. Pynt evt. med krymmel og del kagen i 6 snitter.