Nemme hindbærsnitter
Lækre hindbærsnitter, du kan lave hurtigt og nemt.
6 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 1 rulle butterdej, ca. 225 g
- 100 g hindbærmarmelade
- 1 æg
- Glasur:
- 50 g flormelis
- 1-2 spsk kogende vand
- evt. krymmel
- Rul dejen ud til en plade ca. 30 x 40 cm. Læg hindbærmarmeladenmidt på den ene langside. Prik den anden sideaf dejen med en gaffel og læg den over marmeladen.
- Trykkanterne godt sammen med en gaffel og læg stangen påen bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisketæg og sæt pladen i ovnen ca. 20 min.
- Lad kagen afkøle påen rist. Rør en glasur af flormelis og kogende vand og smørdet på kagen. Pynt evt. med krymmel og del kagen i 6 snitter.