Nuddelsalat med kongekrabbe
Næringsindhold
- Energi pr. person:402 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:18 %
- Kulhydrat:65 %
4
Ingredienser
- 200 g nudler
- 300 g skrællede gulerødder
- 1 agurk
- 2 røde chilier uden kerner
- 1 bdt. forårsløg
- 75 g sød chilisauce
- 1 spsk mørk sesamolie
- 1 spsk limesaft
- 1 spsk fish sauce
- 1 pk.(ca. 400 g) snowcrabs/kongekrabbe
- frisk mynte.
Sådan gør du
- Kog nudlerne som anvist og skyl godt i koldt vand.
- Snit gulerødder og agurk i tynde stave eller brug en tyndskræller til at lave tynde strimler. Snit chili og forårsløg.
- Rør chilisauce sammen med sesamolie, limesaft og fish sauce og bland med nudler og grøntsager.
- Klip de optøede kongekrabber og pil forsigtigt kødet ud. Skær det i mindre stykker og bland det i salaten sammen med plukkede mynteblade.