Opskrift på nuddelsalat med kongekrabbe

Nuddelsalat med kongekrabbe

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    402 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    18 %
  • Kulhydrat:
    65 %

4

Ingredienser

  • 200 g nudler
  • 300 g skrællede gulerødder
  • 1 agurk
  • 2 røde chilier uden kerner
  • 1 bdt. forårsløg
  • 75 g sød chilisauce
  • 1 spsk mørk sesamolie
  • 1 spsk limesaft
  • 1 spsk fish sauce
  • 1 pk.(ca. 400 g) snowcrabs/kongekrabbe
  • frisk mynte.

Sådan gør du

  1. Kog nudlerne som anvist og skyl godt i koldt vand.
  2. Snit gulerødder og agurk i tynde stave eller brug en tyndskræller til at lave tynde strimler. Snit chili og forårsløg.
  3. Rør chilisauce sammen med sesamolie, limesaft og fish sauce og bland med nudler og grøntsager.
  4. Klip de optøede kongekrabber og pil forsigtigt kødet ud. Skær det i mindre stykker og bland det i salaten sammen med plukkede mynteblade.