Marabou med popcorn

Over 24.000 danskere har stemt: Her er den nye Marabou

Sidste år på denne tid løb en ganske særlig konkurrence af stablen i Norden, hvor mere end 24.000 danskere deltog. Og nej, præmien var ikke et luksuskrydstogt til Caribien eller en ny bil, det var såmænd ene og alene chancen for helt selv at få lov til at skabe sin egen Marabou-variant.

Mondelez International, firmaet bag den kendte Marabou chokolade, inviterede nemlig chokoladeelskere fra hele Norden til at være med til at bestemme den næste store chokoladesmag. I al sin enkelthed gik konkurrencen ud på at sende sit bedste forslag til en Marabou-variant ind - og måske være så heldig at få netop den smagskombination produceret og sat i handlen.

”Vi ønskede at give vores nordiske fans chancen for at lade deres chokoladedrømme blive til virkelighed ved at lade dem skabe en chokoladeplade med deres favoritingredienser”

fortæller Trine Jørgensen, Senior Brand Manager, Marabou.

Og 1. februar kommer den første ud af i alt 3 vinderbidrag på markedet. Det blev indsendt af svenske Eva, og hun bliver krediteret med at få sit navn trykt på emballagen. Evas vinderbidrag og dermed Marabous nye chokoladeplade er baseret på den klassiske mælkechokolade, som du kender.

Men her holder lighederne også op, for den nye Marabouplade er fyldt med popcorn, knust sprødristet majs og et drys salt.

ny-marabou-vinder2020_text.jpg

I sit forslag skrev Eva, at hendes tanker bag vinderbidraget var, at salt og chokolade i kombination fungerer utroligt lækkert og, at der er mangel på chokoladeprodukter med denne kombination på markedet.

Om det så bliver en succes eller ej, er ikke til at vide. Meeeeen man er jo nok nødt til at smage en plade, eller to,  for at finde ud af det.

Marabou Popcorn vil indgå i fremadrettet i Marabous faste sortiment.