Oksekødsfajitas

Oksekødsfajitas

Når hverdagen ruller, så gør det nemt for dig selv. Læg træningsplaner, du let kan holde, og find hverdagsretter, du kan lave i en fart. Som denne opskrift på oksekødsfajitas.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    473 Kcal
  • Fedt:
    31 %
  • Protein:
    35 %
  • Kulhydrat:
    34 %

2 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 2 løg
  • 1 grøn peberfrugt
  • ½ spsk. olivenolie
  • 300 g oksekød
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 2 tsk. knust spidskommen
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • ½-1 tsk. cayennepeber
  • 1-2 tsk. sukker
  • Saften fra 1-2 lime
  • 2 tortillas
  • 1 grøn chili
  • 1 håndfuld koriander

Sådan gør du

  1. Skær løg og peberfrugt i grove både og oksekødet i strimler.
  2. Steg kødet i olivenolie på en stor og meget varm pande.
  3. Steg hårdt i ½-1 minut. Kom løg og peberfrugt ved, og tilsæt stødt koriander, spidskommen, oregano, salt, sukker og cayennepeber.
  4. Steg ved høj varme, og ryst panden rundt et par gange.
  5. Tilsæt limesaft – stegetiden er i alt 3-5 minutter. Smag til.
  6. Lun tortillas på en tør, varm pande, og servér dem fyldt med fajitasfyldet, chili i skiver og frisk koriander og eventuelt guacemoledip.