Oksekødsfajitas
Når hverdagen ruller, så gør det nemt for dig selv. Læg træningsplaner, du let kan holde, og find hverdagsretter, du kan lave i en fart. Som denne opskrift på oksekødsfajitas.
Næringsindhold
- Energi pr. person:473 Kcal
- Fedt:31 %
- Protein:35 %
- Kulhydrat:34 %
2 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 2 løg
- 1 grøn peberfrugt
- ½ spsk. olivenolie
- 300 g oksekød
- 1 tsk. stødt koriander
- 2 tsk. knust spidskommen
- 1 tsk. tørret oregano
- 2 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- ½-1 tsk. cayennepeber
- 1-2 tsk. sukker
- Saften fra 1-2 lime
- 2 tortillas
- 1 grøn chili
- 1 håndfuld koriander
Sådan gør du
- Skær løg og peberfrugt i grove både og oksekødet i strimler.
- Steg kødet i olivenolie på en stor og meget varm pande.
- Steg hårdt i ½-1 minut. Kom løg og peberfrugt ved, og tilsæt stødt koriander, spidskommen, oregano, salt, sukker og cayennepeber.
- Steg ved høj varme, og ryst panden rundt et par gange.
- Tilsæt limesaft – stegetiden er i alt 3-5 minutter. Smag til.
- Lun tortillas på en tør, varm pande, og servér dem fyldt med fajitasfyldet, chili i skiver og frisk koriander og eventuelt guacemoledip.