Øllebrød med skyr & bær
Det er garanteret 100 år siden, du har fået øllebrød. Spis den til morgenmad med bær på. Mums!
Ingredienser
- 60 g rugbrød
- 1½ dl vand
- appelsinskal (øko)
- kanel
- evt. 2 spsk åblomst Multisød eller sukrin
- 1 dl skyr, 2%
- 100 g blåbær
- citronmelisse
Sådan gør du:
- Riv rugbrødet, kom det i en lille gryde med vand, og kog til en lind, jævn øllebrod i ca. 30 minutter.
- Juster konsistensen med vand. Smag til med reven appelsinskal og kanel, tilsæt evt. åblomst Multisød eller sukrin.
- Server med en klat skyr og friske blåbær, og pynt med citronmelisse.
- Kalorier 223 kcal,
- Protein 15 g ~ 10 %
- Kulhydrat 36 g ~ 79 %,
- Fedt 1 g ~ 1 %
- Kostfibre 8 g
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Iskold skovbæryoghurt med ristede havregryn