Opskrift på omelet med laks, persille og kikærter

Omelet med laks, persille og kikærter

4

Ingredienser

  • 2 laksebøffer
  • smør til stegning
  • 6 æg
  • 75 g kikærter, opblødt og kogt i 1 time(kan også købes på dåse)
  • 1 løg, finthakket
  • havsalt og peber
  • 1 bundt persille

Sådan laver du omelet

  1. Steg laksebøfferne på en pande i smør, så de stadig er rosa i midten. Pil kødet fra hinanden, og læg det til side. Pisk æggene godt sammen, og hak kikærterne. Bland alle ingredienserne, undtagen persille, i æggemassen, og kom den på en pande med smør for svag varme, til den har sat sig. Det er, når den ser færdig ud på toppen. Pynt med persille til sidst.
  2. Tip:
  3. Hvis du synes, at laks er lidt mærkeligt at spise til morgenmad, så lav den uden. Du vil alligevel mærke, at det er en god start på dagen.