Omelet med skinke, grønt & salsa
Sundt og mættende morgenmåltid.
4
Ingredienser
- 4 æg
- 2 spsk vand
- 2 æggehvider
- salt, peber
- basilikum/ timian
- 2 snittede forårsløg
- olie til bagning
- Fyld:
- 12 dampede, grønne asparges
- 1 håndfuld babyspinat
- 4 skiver lufttørret skinke.
- Salsa:
- 2 tomater
- ½ rødløg
- ¼ agurk
- ½ grøn peberfrugt
- 1 udkernet chili
- 4 manitobabrød
- Sådan gør du: Lav salsaen ved at hakke alle ingredienserne meget fint. Bland dem, og smag til med salt og peber.
- Pisk æg, vand og æggehvider med salt og peber. Krydr med lidt basilikum eller timian samt fintsnittede forårsløg. Del og bag æggemassen som 4 omeletter. Brug en lille pande ca. 20 cm i diameter. Fyld hver omelet med lidt asparges, babyspinat og en skive skinke og server med den krydrede salsa og manitobabrød.
- Energi pr. person: 360 Kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%.