Omelet med skinke

Omelet med skinke, grønt & salsa

Sundt og mættende morgenmåltid.

4

Ingredienser

  • 4 æg
  • 2 spsk vand
  • 2 æggehvider
  • salt, peber
  • basilikum/ timian
  • 2 snittede forårsløg
  • olie til bagning
  • Fyld:
  • 12 dampede, grønne asparges
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 4 skiver lufttørret skinke.
  • Salsa:
  • 2 tomater
  • ½ rødløg
  • ¼ agurk
  • ½ grøn peberfrugt
  • 1 udkernet chili
  • 4 manitobabrød

  1. Sådan gør du: Lav salsaen ved at hakke alle ingredienserne meget fint. Bland dem, og smag til med salt og peber.
  2. Pisk æg, vand og æggehvider med salt og peber. Krydr med lidt basilikum eller timian samt fintsnittede forårsløg. Del og bag æggemassen som 4 omeletter. Brug en lille pande ca. 20 cm i diameter. Fyld hver omelet med lidt asparges, babyspinat og en skive skinke og server med den krydrede salsa og manitobabrød.
  3. Energi pr. person: 360 Kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%.