Nem one pot pasta

Nem one pot pasta

Super nem pastaret, som du kan lave på 20 minutter. Alle ingredienserne til sovsen puttes i gryden og koger sammen med pastaen - og 1-2-3 så er der aftensmad på ingen tid. Se hvordan, du laver one-pot-pasta her:

Nem one pot pasta til 4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 courgette
  • 400 g små daddel- eller blommetomater
  • 300 g spaghetti
  • 3 soltørrede tomater
  • 3 basilikumkviste
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. urtesalt fra Herbamare
  • 6 dl vand
  • Tilbehør: parmesan

Sådan laver du one-pot med spaghetti

  1. Pil løg og hvidløg. Hak løg og hvidløg i tern. Skyl courgetten, og skær den i små bjælker. Skyl tomaterne, og halver dem.
  2. Kom de ordnede grøntsager og spaghetti op i en gryde. Tilsæt soltørrede tomater, basilikum, chiliflager og urtesalt.
  3. Hæld vand udover, og læg låg på gryden. Bring det hele i kog under høj varme. Kog i 10-12 minutter.
  4. Rør i gryden undervejs. Kog, til vandet næsten er fordampet og spaghettien er al dente (med bid i).
  5. Server med masser af friskhøvlet parmesan til.