Opskrift: Kokkens nemme forret med svampe

Opskrift: Kokkens nemme forret med svampe

Karl Johan-carpaccio med parmesan og rucola - en skøn og let forret der smager af skov og nødder.

Opskriften rækker til 4 personer.

Det skal du bruge til den nemme forret:

400 g Karl Johan eller markchampignoner

50 g rucola salat

50 g parmesan

4 spsk oliven olie

Salt

Sort peber frisk fra kværn

1 citron økologisk

Sådan tilbereder du den nemme forret:

Rens svampene og skær dem i meget tynde skiver og fordel dem på 4 tallerkener.

Fordel rucola derpå og riv parmesan derover. Kom 1 spsk. olie ud over hver tallerken.

Krydr med salt og peber, og server med citronbåde og brød.


Skal du have gæster? Så prøv en delikat forret med »røget laks og rubrødscroutoner.

Eller hvad med »ravioli med pistaciepesto? Mums.

Nøgleord i denne artikel: Opskrift, kok, svampe, Carl Johan, forret, nem, nemme.