Opskrift: Varm kartoffelsalat
4
Ingredienser
- 600 g faste små kogte
- kartofler, ditta, asparges, sieglinde
- 1 løg
- ½ bundt bredbladet persille
- 50 g smør
- 1 spsk sukker
- 4 spsk æbleeddike
- salt og peber
Sådan laver du varm kartoffelsalat:
- Skær kartoflerne i skiver på ca. en cm’s tykkelse.
- Skræl løget, og hak det fint.
- Skyl persillen, og hak den fint.
- Sæt en tykbundet gryde eller pande over jævn varme, og lad løgene ’svede’ i smør, så de bliver klare og ikke tager farve.
- Tilsæt sukker og eddike. Lad det simre, til halvdelen af eddiken er kogt væk.
- Kom kartoffelskiverne i, og lad dem varme igennem.
- Smag til med salt og peber.
- "Vend den hakkede persille i lige før servering. Kartoflerne må gerne fnulle lidt, så det hele cremer med saucen, men ikke moses."