Bagt kulmule
Fisk på den nemme og lækre måde med porrer og persilleolie.
Ingredienser
- ca. 800 g fileter af kulmule
- salt, peber
- 1 spsk olie
- Persilleolie:
- 3 dl persille
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1-2 spsk bouillon
- 125 g grønne linser puy eller beluga
- 6 porrer
- citron
Sådan gør du:
- Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp og hold dem varme. Skær porrerne i et par cm tykke stykker, damp dem møre i letsaltet vand, afdryp og bland dem med linserne. Blend persille, hvidløg og olie med en anelse bouillon til en tyk 2 pasta og vend den med linse-porreblandingen. Drys salt og peber på fisken, læg den på en plade med bagepapir, dryp olie på og bag fisken ved 200° i ca. 10 minutter − eller til den er fast. Server fisken på den varme porreblanding og med lidt citron.
- Energi pr. pers.: 425 kcal, fedt 27%, protein 46%, kulhydrat 27%