Sukkerfri brownies med valnødder og marshmallows
En kage uden sukker, men hold dig til ét stykke, hvis du vil holde kalorieregnskabet.
Næringsindhold
- Energi pr. person:200 Kcal
14 stk. sukkerfri brownies
Total:40 minutter
Ingredienser
- 100 g mandler
- 100 g mørk chokolade 75% eller sukkerfri
- 100 g Bagesød eller perfect Fit
- 40 gram kakao
- ½ tsk. bagepulver
- 1 tsk vaniljepulver
- 50 g marshmallows, sukkerfri
- 60 g valnødder
- 4 æg
- 1 dl rapsolie (65 g)
Sådan bager du sukkerfrie brownies:
- 1. Blend mandlerne til mandelmel i en foodprocessor eller i en blender. Tilsæt mørk chokolade og blend igen.
- 2. Hæld blandingen over i en skål og tilsæt Bagesød, kakao, bagepulver og vanilje og rør grundigt.
- 3. Klip marshmallowsene i små stykker og hak valnødderne groft. Bland dem i de tørre ingredienser.
- 4. Pisk æg og rapsolie i en skål for sig selv. Tilsæt derefter æggemassen til de tørre ingredienser og rør rundt.
- 5. Hæld dejen i en lille kageform beklædt med bagepapir.
- 6. Bages ved 160 grader varmluft ovn i 25-30 min.
- Prøv også Varm chokolade uden sukkerchok