Bulgursalat med spinat, ribs og kylling
Bliv inspireret til en mættende og farverig salat med bulgur, kylling, spinat og ribs.
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 125 g grov bulgur
- 1 tsk fintrevet citronskal
- ½ tsk salt
- 2½ dl vand
- 2 stk. kyllingebryst
- peber
- evt. karry
- ½ spsk jomfruolivenolie
- 250 g frisk spinat
- 1 lille rødløg (fintsnittet)
- 100 g ribs (friske eller frosne)
- Dressing:
- 1 spsk citronsaft
- 2 spsk jomfruolivenolie
- 1 tsk ahornsirup eller honning
- salt og peber
- Bland bulgur, citronskal, salt og vand i en gryde. Giv det et opkog, tag gryden af varmen og lad det trække under låg i15 min.
- Krydr kyllingekødet med salt og peber og evt.lidt karry. Steg dem på en (grill)pande smurt med olie 7-8 min. påhver side.
- Skyl spinaten grundigt, slyng den tørog læg den i en stor skål.Vend den lune bulgur i spinaten og tilsæt dressingen.
- Vend rødløg og ribs i salaten og anret den på tallerkner medstegt kylling.