Lav en lækker Chokoladeballadekage
10
Ingredienser
- 200 g mørk chokolade
- 200 g smør
- 250 g sukker
- 5 æg
- 1 spsk hvedemel.
Sådan laver du chokoladekagen:
- Hak chokoladen groft. Smelt smørret stille og roligt i en gryde og tilsæt den hakkede chokolade.
- Rør rundt, til chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen og tilsæt sukkeret.
- Rør rundt til sukkeret er opløst. Køl lidt af. Pisk æggene let sammen og tilsæt dem lidt ad gangen i chokolade- smørblandingen. Vend til sidst melet i.
- Forvarm ovnen til 180 grader ved varmluft. For formen med bagepapir, hæld balladen i formen, sæt den i ovnen og bag den i ca. 25 minutter. Kagen skal føles lidt ubagt, men den sætter sig. Afkøl kagen i formen.
- Server med is og evt. frisk frugt.
PRØV OGSÅ: Honning-chokoladekage med med kirsebærmousse