Få opskriften på svinekoteletter med nye gulerødder og peanutcrunch

Få opskriften på svinekoteletter med nye gulerødder og peanutcrunch

Jeg er vild med de søde gulerødder sammen med den syrlige lime og den røgede paprika. Og det er ren luksus med peanutknas på toppen.

2

Ingredienser

  • 2 svinekoteletter, gerne på ben
  • lidt olivenolie
  • salt
  • Gulerødder:
  • 1 stort bdt. nye gulerødder (300-400 g)
  • kogende vand
  • salt
  • 2-3 spsk olivenolie
  • 1 lime, saft heraf
  • 1 tsk paprika, gerne røget
  • salt
  • Topping:
  • 1 dl saltede peanuts
  • 2 forårsløg
  • 1 tsk øko-limeskal, fintrevet
  • 1 tsk chiliflager

Sådan laver du svinekoteletter med nye gulerødder og peanutcrunch

  1. Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande. Krydr dem med salt.
  2. Damp imens gulerødderne i kogende, saltet vand med olivenolie i et par minutter. Vend dem med paprika og lime. Smag til med salt.
  3. Hak peanuts og forårsløg, og bland dem med limeskal og chili.
  4. Anret svinekoteletter med gulerødder og topping. Servér straks.
  5. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter