-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Fettuccine med safrancreme & kammuslinger
Enkel pastaret, som vil imponere gæsterne.
4
Ingredienser
- 4 dl fløde 9%
- ¼ tsk safrantråde
- salt, peber
- estragon
- 125-150 g sukkerærter
- 2 pakker frisk fuldkornsfettuccine a 250 g eller Pastarigets fuldkornsfettuccine
- 300 g kammuslinger
- 2 tsk olivenolie
- 2-3 snittede forårsløg
Sådan gør du:
- Hæld fløden i en gryde, lad den koge op og tilsæt safran. Kog fløden en smule ind og smag den godt til med salt, peber, estragon eller kørvel. Kog, afdryp og hold pastaen varm. Blancher og afdryp sukkerærterne.
- Dup kammuslingerne tørre, drys salt og peber på og steg dem i knap 1 min. på hver side på en meget varm pande i olivenolie. Anret pasta og sukkerærter i dybe tallerkener, hæld saucen over, læg kammuslingerne på og drys med lidt forårsløg og frisk estragon.
- Energi pr. person: 620 kcal, fedt 19%, protein 20%, kulhydrat 61%