Frittata med spinat
Spis den til morgenmad eller frokost – og du er mæt mange timer efter.
4
Ingredienser
- 1 hakket løg
- 1 spsk olivenolie
- en god stor håndfuld spinatblade
- 3 æg
- 3 æggehvider
- salt, peber
- 50 g semidried tomat
- kryddergrønt f.eks. karse eller purløg
- 300 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- Sauter løget i lidt olie. Brug en pande, ca. 20 cm i diameter. Læg spinatbladene i panden og lad dem falde let sammen. Pisk æg og æggehvider med salt og peber, hæld æggemassen over, læg tomaterne i og lad frittataen stivne ved svag til jævn varme. Drys med grønt og server med fuldkornsbrød.
- Tip! Du kan også bage frittataen i 4 portioner i en blinispande.
- Energi pr. person: 315 kcal, fedt 29 %, protein 20%, kulhydrat 51%