Frittata med æg og spinat

Frittata med spinat

Spis den til morgenmad eller frokost – og du er mæt mange timer efter.

4

Ingredienser

  • 1 hakket løg
  • 1 spsk olivenolie
  • en god stor håndfuld spinatblade
  • 3 æg
  • 3 æggehvider
  • salt, peber
  • 50 g semidried tomat
  • kryddergrønt f.eks. karse eller purløg
  • 300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Sauter løget i lidt olie. Brug en pande, ca. 20 cm i diameter. Læg spinatbladene i panden og lad dem falde let sammen. Pisk æg og æggehvider med salt og peber, hæld æggemassen over, læg tomaterne i og lad frittataen stivne ved svag til jævn varme. Drys med grønt og server med fuldkornsbrød.
  2. Tip! Du kan også bage frittataen i 4 portioner i en blinispande.
  3. Energi pr. person: 315 kcal, fedt 29 %, protein 20%, kulhydrat 51%