Grillet tun med sommersalat
Nemmere og mere sommerligt bliver det ikke.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- Sommersalat:
- 4 radiser
- 4 grønne asparges
- 50 g friske ærter
- 1 potte brøndkarse.
- 100 g feta
- 1 dl yoghurt
- 1 spsk olivenolie
- 1 grønt æble
- 1 dl pesto, basilikum
- 400 g tun i fire bøffer
- 1 spsk olivenolie
- salt
- sort peber
- Tilbehør: kartofler eller brød.
Sådan laver du grillet tun med sommersalat
- Snit radiser og asparges i tynde skiver og bland dem sammen ærter og karse.
- Blend feta med yoghurt og 1 spsk olivenolie og smag til med salt og peber.
- Skær æblet i tynde skiver og derefter i tynde lange strimler og vend det forsigtig med pesto.
- Smør tunen med olie og krydder godt med salt og peber.
- Grill tunen på en meget varm grill i 1/2 minut på hver side.
- Anret tunen med fetacreme, pesto og sommersalat og server med nye kartofler eller brød.
- Prøv også grillet brød med varmrøget laks