Opskrift på grillet tun med sommersalat

Grillet tun med sommersalat

Nemmere og mere sommerligt bliver det ikke.

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • Sommersalat:
  • 4 radiser
  • 4 grønne asparges
  • 50 g friske ærter
  • 1 potte brøndkarse.
  • 100 g feta
  • 1 dl yoghurt
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 grønt æble
  • 1 dl pesto, basilikum
  • 400 g tun i fire bøffer
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber
  • Tilbehør: kartofler eller brød.

Sådan laver du grillet tun med sommersalat

  1. Snit radiser og asparges i tynde skiver og bland dem sammen ærter og karse.
  2. Blend feta med yoghurt og 1 spsk olivenolie og smag til med salt og peber.
  3. Skær æblet i tynde skiver og derefter i tynde lange strimler og vend det forsigtig med pesto.
  4. Smør tunen med olie og krydder godt med salt og peber.
  5. Grill tunen på en meget varm grill i 1/2 minut på hver side.
  6. Anret tunen med fetacreme, pesto og sommersalat og server med nye kartofler eller brød.
  7. Prøv også grillet brød med varmrøget laks