Grove galettes
Disse små galettes er perfekte som nem aftensmad sammen med en let sprød salat.
4
Ingredienser
- Dej:
- 65 g blødt smør
- 35 yoghurt naturel
- 110 g fuldkornsmel, f.eks. speltmel
- 100 g hvid hvedemel
- 0,5 dl vand
- 1 tsk salt
- Fyld:
- 250 g kylling, inderfilet
- 200 g tomat
- 1 spsk olivenolie
- 1 fed hvidløg, revet
- 1 håndfuld frisk oregano
- salt og peber
- 40 g parmesan
Sådan gør du
- 1/ Alle ingredienserne til dejen kommes i en foodprocessor eller æltes i hånden – dejen skal være smidig og hænge sammen, men lad være med at arbejde for meget med dejen.
- 2/ Skær kylling og tomat i små stykker, og varm olie op på en pande. Svits kylling og tomat sammen med revet hvidløg og grofthakket oregano i ca. 3-4 min. Krydr med salt og peber.
- 3/ Rul tærtedejen ud til fire små cirkler, og fordel fyldet i midten. Riv parmesanen henover. Kanterne foldes op, så fyldet dækkes en anelse. Bages ved 200 grader i ca. 20-25 min. Servér med lidt grønt til.
- [430 kcal pr. stk.]
PRØV OGSÅ: Bulgursalat med æble, chili og feta