Opskrift hindbær Napoleone

Hindbær Napoleone

Napoleone med hindbær - en russisk napoleonskage. Super nemme Napoleonskager, som du kan lave af færdig butterdej.

6 stk. hindbær Napoleone

Total:30 minutter

Ingredienser

  • Hindbær Napoleone
  • 2 plader frossen butterdej
  • ¼ liter piskefløde
  • 1 spsk. flormelis
  • 2 bakker hindbær
  • korn fra 1 stang vanilje
  • flormelis til at drysse med

Sådan laver du hindbær Napoleone

  1. Rul butterdejspladerne lidt ud. Del hver plade i tre stykker. Bag dem i ovnen som anvist på pakken, og lad dem køle af.
  2. 2. Pisk fløden med flormelis, en håndfuld hindbær og vaniljekorn til en fast flødeskum. Kom flødeskum med top på bundene.
  3. Læg hindbærrene tæt ved siden af hinanden oven på flødeskummen. Afslut med et butterdejslåg, og drys med flormelis.

Tip

Creme og bunde kan laves i forvejen, men vent med at anrette desserten, til den skal serveres.

Hvad er en napoleonskage?

I følge Wikipedia  er en napoleonskage et højt, rektangulært stykke kage med mindst to lag butterdej, fyld af kagecreme, flødeskum, hindbærsyltetøj og med glasur på toppen. Kagen menes at være fra midten af 1800-tallet og at have navn fra fransk Napolitain.