Hindbær Napoleone
Napoleone med hindbær - en russisk napoleonskage. Super nemme Napoleonskager, som du kan lave af færdig butterdej.
6 stk. hindbær Napoleone
Total:30 minutter
Ingredienser
- Hindbær Napoleone
- 2 plader frossen butterdej
- ¼ liter piskefløde
- 1 spsk. flormelis
- 2 bakker hindbær
- korn fra 1 stang vanilje
- flormelis til at drysse med
Sådan laver du hindbær Napoleone
- Rul butterdejspladerne lidt ud. Del hver plade i tre stykker. Bag dem i ovnen som anvist på pakken, og lad dem køle af.
- 2. Pisk fløden med flormelis, en håndfuld hindbær og vaniljekorn til en fast flødeskum. Kom flødeskum med top på bundene.
- Læg hindbærrene tæt ved siden af hinanden oven på flødeskummen. Afslut med et butterdejslåg, og drys med flormelis.