Hjemmerørt remoulade: Sådan gør du trin for trin
Denne remoulade er madskribent Pernille Høyrups personlige favorit, når fx fiskefileten eller fiskefrikadellen skal have selskab. Opskriften er nem at gå til, og det gode ved hjemmerørt remoulade er, at så kan du få smag og konsistens præcis, som du vil have den.
2 personer
Ingredienser
Hjemmerørt remoulade
- 6 spsk. mayonnaise, f.eks. Hellmanns
- 2 spsk. cremefraiche 18%
- 4 spsk. pickles
- 1 spsk. hakkede syltede drueagurker
- 1 spsk. kapers
- Ca. 1 spsk. dijonsennep
- Salt og peber
- Lidt gurkemeje
Sådan laver du mayonnaise og remoulade:
- Bland mayonnaise og cremefraiche. Hak pickles, drueagurker og kapers fint. Rør det hele godt sammen.
- Smag til med sennep, salt, peber og gurkemeje. Hæld remouladen i en skål, og lad den gerne trække lidt inden servering.