Sådan laver du hjemmerørt remoulade

Hjemmerørt remoulade: Sådan gør du trin for trin

Denne remoulade er madskribent Pernille Høyrups personlige favorit, når fx fiskefileten eller fiskefrikadellen skal have selskab. Opskriften er nem at gå til, og det gode ved hjemmerørt remoulade er, at så kan du få smag og konsistens præcis, som du vil have den.

2 personer

Ingredienser

Hjemmerørt remoulade

  • 6 spsk. mayonnaise, f.eks. Hellmanns
  • 2 spsk. cremefraiche 18%
  • 4 spsk. pickles
  • 1 spsk. hakkede syltede drueagurker
  • 1 spsk. kapers
  • Ca. 1 spsk. dijonsennep
  • Salt og peber
  • Lidt gurkemeje

Sådan laver du mayonnaise og remoulade:

  1. Bland mayonnaise og cremefraiche. Hak pickles, drueagurker og kapers fint. Rør det hele godt sammen.
  2. Smag til med sennep, salt, peber og gurkemeje. Hæld remouladen i en skål, og lad den gerne trække lidt inden servering.