Ingefærsmåkager

Ingefærsmåkager

Smager dejligt til en kop te.

Ca. 28 små fine stjerner

Ingredienser

  • Tid: 35 min.
  • Bagetid: 8-10 min.
  • 125 g smør (blødt)
  • 90 g farin
  • 230 g gylden sirup
  • 375 g mel
  • 1 tsk. natron
  • 3 tsk. stødt ingefær

  1. Pisk smør og farin i en skål med en elpisker i ca. 5 min., til cremen er ensartet. Pisk sirup, mel, natron og ingefær i, og pisk videre i et par min.
  2. Del dejen i 2 kugler, og dæk dem med plastikfolie. Sæt dem på køl i en ½ time.
  3. Rul de 2 deje ud på et stykke bagepapir i 5 mm’s tykkelse. Sæt dem på køl i yderligere en ½ time.
  4. Stik dejen ud med en stjerneudstikker (5 cm i diameter).
  5. Sæt kagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 160 grader i 8-10 min. Afkøl helt på en bagerist.