Italiensk sommersalat
En helt utrolig frisk salat med agurk, grøn peber og tomat. Tag den med i picnickurven eller server den til små krydderfrikadeller.
2
Ingredienser
- 100 g pasta, tubetti rigati (halve, rillede pastarør)
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk rødvinseddike
- 3 fed hvidløg, finthakket
- ½ tsk paprika
- ½ frisk rød chili, finthakket
- 400 g friske tomater
- 1 grøn peber
- 2 stænger bladselleri
- ½ agurk
- salt og peber
- persille.
Sådan laver du italiensk sommersalat
- Kog pastaen og lad den køle af.
- Bland olie, eddike, hvidløg og paprika. Hak tomater, chili fint, grøn peber og selleri fint og bland det i dressingen.
- Skræl agurken og skær den på langs. Skrab kernerne ud med en ske og skær agurken i små tern. Vend agurken i blandingen.
- Vend pastaen i og drys lidt hakket persille over. Smag til med salt og peber.
- Se også opskrift på pasta med edamamebønner og safran