Opskrift på italiensk sommersalat

Italiensk sommersalat

En helt utrolig frisk salat med agurk, grøn peber og tomat. Tag den med i picnickurven eller server den til små krydderfrikadeller.

2

Ingredienser

  • 100 g pasta, tubetti rigati (halve, rillede pastarør)
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • ½ tsk paprika
  • ½ frisk rød chili, finthakket
  • 400 g friske tomater
  • 1 grøn peber
  • 2 stænger bladselleri
  • ½ agurk
  • salt og peber
  • persille.

Sådan laver du italiensk sommersalat

  1. Kog pastaen og lad den køle af.
  2. Bland olie, eddike, hvidløg og paprika. Hak tomater, chili fint, grøn peber og selleri fint og bland det i dressingen.
  3. Skræl agurken og skær den på langs. Skrab kernerne ud med en ske og skær agurken i små tern. Vend agurken i blandingen.
  4. Vend pastaen i og drys lidt hakket persille over. Smag til med salt og peber.
  5. Se også opskrift på pasta med edamamebønner og safran