Jordbær-ispinde med mørk chokolade
Fine og nemme ispinde dyppet i chokolade.
4-6
Ingredienser
- 500 g jordbær
- 3-4 spsk flormelis
- Isforme + ispinde
- Til pynt: 100 g mørk
- chokolade
Sådan gør du
- Is: Blend jordbærrene grundigt i en blender, foodprocessor eller med en stavblender. Smag den flydende jordbærpure til med flormelis, og husk, at isen bliver mindre sød, når den er kold. Hvor meget flormelis, du skal bruge, afhænger af, hvor søde jordbær du bruger. Kom ismassen i isforme af silikone eller plastik. Frys isene i minimum 6 timer, til de er helt gennemfrosne.
- Pynt: Smelt chokoladen over vandbad, og smør flydende chokolade på toppen af de frosne is. Chokoladen stivner med det samme. Du kan nu servere isene eller komme dem i en plastikboks og tilbage i fryseren.
PRØV OGSÅ: Eton mess med jordbær og hyldeblomst