Julesmåkager: Marcipanstjerner med citron
Sprøde, chewy marcipanstjerner fyldt med fløjlsblød, syrligsød lemon curd,som du kan lave selv eller købe i flere supermarkeder. Det her er lækkerkonfekt fremtryllet af blot to ingredienser. Såre simpelt og noget så lækkert!
8-10 stk. marcipanstjerner
Total:20 minutter
Ingredienser
- 200 g marcipan
- 100 g lemon curd
- evt. spiseligt guldstøv
Sådan bager du marcipanstjerner
- 1. Rul marcipanen tyndt ud mellem to stykker bagepapir, og stik stjerner ud med en kageudstikker. Stik derefter mindre stjernehuller ud i halvdelen af stjernerne.
- 2. Bag marcipansmåkagerne ved 175 grader i 5-7 minutter, til de begynder at blive let gyldne. Lad dem køle helt af.
- 3. Kom lidt lemon curd på marcipanstjernerne uden hul, og placer forsigtigt stjernerne med stjernehul ovenpå. Pynt evt. med lidt spiseligt guldstøv.