Kartoffelsalat med grillet blomkål, kylling og estragoncreme
Lækker kartoffelsalat som holder hele året rundt!
Kartoffelsalat med grillet blomkål, kylling og estragoncreme
Tid: ca. 30 min. plus tid til afkøling
(4 pers.)
800 g små kartofler
4 kyllingebrystfileter, ca. 500 g
1 lille blomkål
olivenolie til pensling
50 g saltede mandler
Estragoncreme:
½ dl mayonnaise
1 dl cremefraiche
1 spsk. sød sennep
1 bundt estragon
salt og peber
1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Afkøl og skær i kvarte.
2. Kog kyllingen i ca. 15 min. Kasser kogevandet, og findel kyllingen.
3. Rens blomkålen, og skær i skiver. Pensl med olie, og grill blomkålsstykkerne på hver side, til de får lidt farve.
4. Vend forsigtigt kartofler med kylling, blomkål og hakkede mandler.
5. Rør mayonnaise med cremefraiche, sennep og hakket estragon. Smag cremen til med salt og peber. Anret kartoffelsalaten, og dryp estragoncreme over.
TIP
Du kan selvfølgelig erstatte estragon med en anden krydderurt.
► SE OGSÅ: Grillede kartofler med sommerbær, urter og gedeost
► SE OGSÅ: Grillet ørred med kartoffelsalat
► SE OGSÅ: 5 opskrifter med nye kartofler