Kartoffelsalat med grillet blomkål, kylling og estragoncreme

Kartoffelsalat med grillet blomkål, kylling og estragoncreme

Lækker kartoffelsalat som holder hele året rundt!

Kartoffelsalat med grillet blomkål, kylling og estragoncreme

Tid: ca. 30 min. plus tid til afkøling

(4 pers.)

800 g små kartofler

4 kyllingebrystfileter, ca. 500 g

1 lille blomkål

olivenolie til pensling

50 g saltede mandler

Estragoncreme:

½ dl mayonnaise

1 dl cremefraiche

1 spsk. sød sennep

1 bundt estragon

salt og peber

1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Afkøl og skær i kvarte.

2. Kog kyllingen i ca. 15 min. Kasser kogevandet, og findel kyllingen.

3. Rens blomkålen, og skær i skiver. Pensl med olie, og grill blomkålsstykkerne på hver side, til de får lidt farve.

4. Vend forsigtigt kartofler med kylling, blomkål og hakkede mandler.

5. Rør mayonnaise med cremefraiche, sennep og hakket estragon. Smag cremen til med salt og peber. Anret kartoffelsalaten, og dryp estragoncreme over.

TIP

Du kan selvfølgelig erstatte estragon med en anden krydderurt.

► SE OGSÅ: Grillede kartofler med sommerbær, urter og gedeost

► SE OGSÅ: Grillet ørred med kartoffelsalat

► SE OGSÅ: 5 opskrifter med nye kartofler