KETO opskrift: Club sandwich
Du kan sagtens lave om på en klassiker! Se bare denne meget sunde og virkelig lækre udgave af en club sandwich.
Næringsindhold
- Energi pr. person:495 Kcal
- Fedt:36 %
- Protein:33 %
- Kulhydrat:7 %
1 person
Ingredienser
- 2 blomkålsbrød
- 70 g kyllingebryst
- 2 salatblade
- 2 skiver bacon
- 3 skiver tomat (30 g)
- Friskkværnet peber
- 20 g mayonnaise
- ¼ tsk karrypulver
- 300 g blomkål
- 50 g solsikkekerner
- 50 g parmesanost
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk karry
- 1-2 tsk salt
- 3 æg
- 20 g Pofiber
Sådan gør du
- Smør det ene stykke blomkålsbrød med karrydressingen og læg salatblade ovenpå.
- Skær kyllingebrystet i skiver og fordel dem ovenpå salaten.
- Steg baconskiverne sprøde på en varm pande eller i ovnen og fordel de to skiver i sandwichen sammen med tomatskiverne.
- Krydr til sidst med lidt friskkværnet peber. Luk sandwichen med det andet stykke blomkålsbrød.
Blomkålsbrød
- Opvarm ovnen til 180 grader var mluft.
- Skær blomkålen i mindre stykker og kom dem i foodprocessoren sammen med solsikkekerner, parmesanost, krydderier og salt og blend.
- Tilsæt æggene og Pofiber og blend igen, til du har en grov men ensartet dej.
- Sæt klatter af dejen på to bageplader med bagepapir og form dem runde og flade med hænderne.
- Bag brødene i ovnen i ca. 20-22 minutter, eller til de er let gyldne. Tag pladen ud og let forsigtigt på brødene med en spatel.
- Lad dem afkøle helt på en bagerist. Opbevar dem i køleskab med madpakkepapir imellem. De kan holde sig i ca. 4-5 dage.