Klassisk rejesalat på blinis
En klassisk rejesalat serveret på lune blinis - det er lækkert!
4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- Rejesalat:
- 200 g dybhavsrejer f.eks. grønlandske
- 150 g grønne asparges
- 1 dl god mayonnaise
- 2 tsk. citronsaft
- ½ tsk. reven, usprøjtet citronskal
- 2 spsk. friskhakket dild
- salt og peber
- Pynt:
- 1 lille rødløg
- frisk dild
- Tilbehør:
- lunede blinis (købes i større supermarkeder)
Sådan laver du klassisk rejesalat
- Afdryp rejerne i en si.
- Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 1 cm stykker. Kog dem op i letsaltet vand 1 min. Afdryp og afkøl dem i en si.
- Rør mayonnaise, citronsaft, citronskal, dild i en skål. Vend rejer og asparges i. Smag til med salt og peber.
- Lad hver især komme rejesalaten på lunede blinis og pynte med rødløgstern og dild.