Klassisk rejesalat på blinis

Klassisk rejesalat på blinis

En klassisk rejesalat serveret på lune blinis - det er lækkert!

4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • Rejesalat:
  • 200 g dybhavsrejer f.eks. grønlandske
  • 150 g grønne asparges
  • 1 dl god mayonnaise
  • 2 tsk. citronsaft
  • ½ tsk. reven, usprøjtet citronskal
  • 2 spsk. friskhakket dild
  • salt og peber
  • Pynt:
  • 1 lille rødløg
  • frisk dild
  • Tilbehør:
  • lunede blinis (købes i større supermarkeder)

Sådan laver du klassisk rejesalat

  1. Afdryp rejerne i en si.
  2. Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 1 cm stykker. Kog dem op i letsaltet vand 1 min. Afdryp og afkøl dem i en si.
  3. Rør mayonnaise, citronsaft, citronskal, dild i en skål. Vend rejer og asparges i. Smag til med salt og peber.
  4. Lad hver især komme rejesalaten på lunede blinis og pynte med rødløgstern og dild.