Opskrift på kold agurkesuppe med lakrids

Kold agurkesuppe med lakrids

Nem og lækker agurkesuppe med lakrids er en fin forårsret.

4

Ingredienser

  • 4 skiver lakridsrugbrød (el. alm. rugbrød)
  • 2 store agurker
  • 1 bundt frisk mynte, bladene heraf
  • 6 dl kold hønsebouillon
  • 400 g græsk yoghurt 2 %
  • salt, peber
  • jomfru olivenolie
  • rå lakridspulver, f.eks. Raw Liquorice Powder fra Johan Bülow

Sådan laver du agrukesuppe med lakrids

  1. Skær lakridsrugbrødet i mindre stykker og steg det gyldent i olie. Læg rugbrødscroutonerne på et stykke fedtsugende papir, til de er sprøde.
  2. Blend agurk, mynteblade, bouillon og yoghurt. Blend med salt og peber og olivenolie.
  3. Servér suppen med rugbrødscroutonerne og et drys lakridspulver.
  4. Se også opskrift på Grillkylling med lakrids og salat.