Krydret kyllingeret
Kylling på en helt ny og spændende måde.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/bagetid: 30 min.
- 300 g kyllingeinderfilet
- salt og peber
- ½spsk olie
- 1 rødløg (finthakket)
- 1 peberfrugt (fintsnittet)
- 125 g majskerner
- 125 g hytteost
- ½tsk stødt spidskommen
- 4 tortillaer
- 1-2 dl tacosovs (eller salsa)
- Tilbehør:
- Cemefraiche
- frisk koriander
- evt. kogte ris
- Tænd ovnen på 200 grader. Del inderfileterne på langs, krydr dem med salt og peber og brun dem på en pande med olie.
- Bland grønsager og hytteost i en skål og krydr med spidskommen, salt og peber.
- Fordél halvdelen af grønsagsblandingen på de 4 tortillaer. Læg kylling og resten af grønsagsblandingen ovenpå og rul tortillaerne stramt.
- Læg dem i et smurt, ovnfast fad og hæld tacosovs over. Sæt fadet i ovnen 20-25 min.
- Dryp med cremefraiche og drys med frisk koriander.
- Servér evt. med kogte ris.