Krydret kyllingeret

Krydret kyllingeret

Kylling på en helt ny og spændende måde.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege/bagetid: 30 min.
  • 300 g kyllingeinderfilet
  • salt og peber
  • ½spsk olie
  • 1 rødløg (finthakket)
  • 1 peberfrugt (fintsnittet)
  • 125 g majskerner
  • 125 g hytteost
  • ½tsk stødt spidskommen
  • 4 tortillaer
  • 1-2 dl tacosovs (eller salsa)
  • Tilbehør:
  • Cemefraiche
  • frisk koriander
  • evt. kogte ris

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Del inderfileterne på langs, krydr dem med salt og peber og brun dem på en pande med olie.
  2. Bland grønsager og hytteost i en skål og krydr med spidskommen, salt og peber.
  3. Fordél halvdelen af grønsagsblandingen på de 4 tortillaer. Læg kylling og resten af grønsagsblandingen ovenpå og rul tortillaerne stramt.
  4. Læg dem i et smurt, ovnfast fad og hæld tacosovs over. Sæt fadet i ovnen 20-25 min.
  5. Dryp med cremefraiche og drys med frisk koriander.
  6. Servér evt. med kogte ris.