Kyllingelår med korn og broccoli

Kyllingelår med korn og broccoli

En hurtig simreret, fuld af smag, du nemt kan bikse sammen på en hverdagsaften.

4

Ingredienser

  • 350 kcal pr. portion
  • 200 g champignon
  • fedtstof til stegning
  • 1 kg kyllingelår
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk spidskommen
  • 5 dl hønsekødsfond
  • 100 g sukkerærter
  • 100 g perlerug
  • frisk løvstikke
  • 1-2 broccoli-stokke alt efter størrelse
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. 1. Skær champignon i skiver.
  2. 2. Svits kyllingelår og champignon i fedtstof i en dyb pande sammen med karry og stødt spidskommen i ca. 2-3 minutter.
  3. 3. Tilsæt fond, sukkerærter og perlerug, og lad det simre i ca. 15 minutter under låg.
  4. 4. Del broccolien i buketter, og kom dem med de sidste 5 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. 5. Anret i dybe tallerkener, og pynt med frisk løvstikke lige inden servering.
  6. Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/ opskrifter
PRØV OGSÅ: Nordisk flerkornsgrød