Kyllingesalat med rødder og wasabi-dressing
Skøn og mættende kyllinge-salat med rodfrugter.
4
Ingredienser
- 2-3 pastinakker
- 4-5 gulerødder
- olivenolie
- 6-8 kyllingeoverlår
- Dressing:
- 2½ dl cremefraiche
- 1½-2 tsk wasabi-pasta
- lidt citronsaft eller limesaft
- salt og peber
- en lille håndfuld kruspersille, grofthakket
Sådan laver du kyllingesalat:
- Skræl pastinakker og gulerødder, og skær dem i stave eller grove stykker.
- Tænd ovnen på 200 grader. Kom olivenolie på en pande, og brun kyllingeoverlårene 2-3 minutter på skindsiden og herefter kort på den anden side.
- Kom pastinakker og gulerødder på bageplade med bagepapir, og smag til med salt, peber og olivenolie. Læg de brunede kyllingeoverlår på bagepladen sammen med rødderne, og steg det cirka 35-40 minutter, til kyllingekødet er færdigtilberedt, og rødderne møre.
- Dressing:
- Rør cremefraiche med wasabi-pasta, og smag til med lidt citronsaft, salt og peber.Skær benet ud af kyllingeoverlårene, og skær eller pluk kødet i grove stykker. Anret bagte rødder og kylling på et fad, og kom wasabi-dressing henover, og drys med persille.
- Server eventuelt med brød.