Kyllingesalat med rødder og wasabi-dressing

Kyllingesalat med rødder og wasabi-dressing

Skøn og mættende kyllinge-salat med rodfrugter.

4

Ingredienser

  • 2-3 pastinakker
  • 4-5 gulerødder
  • olivenolie
  • 6-8 kyllingeoverlår
  • Dressing:
  • 2½ dl cremefraiche
  • 1½-2 tsk wasabi-pasta
  • lidt citronsaft eller limesaft
  • salt og peber
  • en lille håndfuld kruspersille, grofthakket

Sådan laver du kyllingesalat:

  1. Skræl pastinakker og gulerødder, og skær dem i stave eller grove stykker.
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Kom olivenolie på en pande, og brun kyllingeoverlårene 2-3 minutter på skindsiden og herefter kort på den anden side.
  3. Kom pastinakker og gulerødder på bageplade med bagepapir, og smag til med salt, peber og olivenolie. Læg de brunede kyllingeoverlår på bagepladen sammen med rødderne, og steg det cirka 35-40 minutter, til kyllingekødet er færdigtilberedt, og rødderne møre.
  4. Dressing:
  5. Rør cremefraiche med wasabi-pasta, og smag til med lidt citronsaft, salt og peber.Skær benet ud af kyllingeoverlårene, og skær eller pluk kødet i grove stykker. Anret bagte rødder og kylling på et fad, og kom wasabi-dressing henover, og drys med persille.
  6. Server eventuelt med brød.